Tuesday, June 22, 2010

Ge bort material som du sedan tigger tillbaka

Ge bort material som du sedan tigger tillbaka.
Ge bort material som du sedan tigger tillbaka.
Ge bort material som du sedan tigger tillbaka.
Ge bort material som du sedan tigger tillbaka.

En mening som kommer att bli som ett mantra framöver, det är meningen som jag ska basera min gestaltning på. Ge bort material som du sedan tigger tillbaka? Vad har jag gett bort i mitt liv som jag ångrar? Vad ångrar jag? Finns mycket man ångrar, men har jag gett bort mycket?
Jag gav bort en barbiedocka när jag var liten som jag sedan ångrade. Jag och en kompis bytte leksaker, hon fick min barbiedocka och så fick jag något gosedjur. Jag ångrade det bittert och och krävde snabbt tillbaka min docka.
När jag fyllde nio år fick jag en kattunge av min moster. Jag hade tjatat om en katt i över ett år. Mina föräldrar tvingade mig dock att ge bort den, då mamma var "allergisk".
Nog, tanten är högst hypokondrisk och lider alltid av något. Hur som helst så beklagade jag mig och grät mig själv till sömns varje natt tills jag fick tillbaka katten.
Och visst, jag har väl gett bort mitt hjärta till folk som inte har förtjänat det och sedan krävt tillbaka det när det har krossats.
Är det något jag kan bygga min gestaltning på?
Ge bort material som du sedan tigger tillbaka.
Detta känns svårt. Fast svårt är kul, det är utmanande.

Vidare skulle jag tala om vad jag brinner för, vad jag tycker är roligast. Antagligen för att få göra det totala motsatsen, jag fattar hur spelet funkar. Så, det har väl inte undgått någon att jag tecknar mycket. Det är det jag gör mest och bäst, sedan målar jag även mycket. Teckning och målning är my cup of tea.

1 comment:

  1. Ha ha ha, du ger bort många skratt också, de kan man inte ta tillbaka hur mycket man än ber. Som det där med spik i en bräda, hålet är kvar även när du drar bort spiken, säger slöjdstudenten :)

    ReplyDelete